Светослав Минчев

За мен

Здравейте и добре дошли на моята интернет страница! Аз съм опитен професионалист в областта на дигиталния маркетинг и уеб разработка, който може да ви помогне да откриете и развиете своя онлайн бизнес, като следвам най-новите тенденции и иновации в индустрията. С над 12 години опит като фрийланс специалист, съм работил върху множество проекти, като съм прилагал съвременни практики в уеб дизайн и front-end разработка на WordPress базирани сайтове.

Като клиент на моя фрийланс бизнес, ще се възползвате от моята експертиза в интегрирането на e-commerce функционалности, системи за членство и мобилни приложения, както и от моята способност да прилагам стратегии на изкуствен интелект, благодарение на многобройните ми сертификати в тази област, включително Google Cloud Machine Learning и TensorFlow Fundamentals. Ще ви помогна да определите конкурентните си предимства и да планирате публикуването на съдържание, базирано на добри SEO практики и използването на анализ на данни за подобряване на потребителския опит и привличането на повече потенциални клиенти.

Освен това, аз съм специалист по създаването на ангажиращо съдържание за блогове и социални мрежи, което включва използването на модерни технологии и инструменти за увеличаване на обхвата на вашата аудитория. Работейки с мен, ще получите персонализирано обслужване и професионални решения, които ще ви дадат конкурентно предимство на динамичния дигитален пазар. Не се колебайте да се свържете с мен, ако имате въпроси или ако желаете да обсъдим възможностите за сътрудничество.

Сертификати

| Компютърна графика

| Уеб разработка

| Изкуствен интелект

| Информационна сигурност