Примерни сайтове

Примерните сайтове в този раздел представляват стартови шаблони, които могат да бъдат използвани по време на дизайна на Вашата интернет страница. Тяхното използване не се ограничава само до цялостно копиране на визията, ами подлежи на персонализиране. Всеки един елемент, текст и изображение може да бъде променен в съответствие с Вашите индивидуални изисквания.

1. Get.Income Template

Информационен сайт за консултантска фирма

Сайтът е предназначен за фирми, които се занимават с консултантска дейност и желаят да предложат на своите клиенти достъп до информация и възможности за поддържане на контакт.

Информационен сайт за свободна практика

Сайтът е подходящ както за специалисти на свободна практика така и за посредници, които желаят да притежават своя собствена платформа. Включва раздел, в който е представено мобилно приложение.

2. Freelance Template
3. Web Agency Template

Информационен сайт за уеб агенция

Сайтът е предназначен за агенции, които развиват дейност в областта на информационните технологии, в частност уеб услуги. Разполага с раздел, в който да бъде представено портфолио.

Информационен сайт за недвижими имоти

Сайтът е подходящ както за независими брокери, така и за агенции, които се занимават с тази дейност. Шаблонът предоставя различни варианти за представяне на предлаганите имоти.

4. Real Estate Template
5. Print Shop Template

Онлайн магазин за печатница

Магазинът е готов за употреба от фирми, които осъществяват печат върху тениски, чаши, шапки и други, но може да бъде персонализиран за използване от малък моден бранд. Базиран е на системата WooCommerce.

Информационен сайт за финансов курс

Сайтът е подходящ за финансови експерти, които провеждат обучителни курсове по застраховане, инвестиции, мениджмънт и други. Предоставя възможности за водене на блог и кореспонденция.

6. Course Template
7. Agency Template

Информационен сайт за дигитална агенция

Сайтът е предназначен за агенции, които извършват дейност в областта на дигиталния маркетинг като уеб разработка, имейл маркетинг, създаване на съдържание и други. Включва възможности за блогинг.

Информационен сайт за софтуерна фирма

Сайтът е подходящ за фирми, които извършват дейността си по модела на софтуер като услуга (на английски: Software as a Service, SaaS). Предоставя възможности за представяне на спецификациите и цената на услугата.

8. SaaS Template
9. Online Course Template

Информационен сайт за онлайн курсове

Сайтът е предназначен за организации, които провеждат онлайн обучения в областта на информационните технологии. Разполага с раздели по категории курсове и блог.

Информационен сайт за йога студио

Сайтът е предназначен за инструктори по йога, но може да бъде персонализиран и за други дисциплини. Разполага с раздели за фото галерия, цени и блог.

9. Yoga Studio Template
10. Recipe Blog Template

Информационен блог с рецепти

Блогът е предназначен за любители или професионални кулинари, които желаят да представят рецепти на своята аудитория. Разделен е по категории ястия и рецепти.

Онлайн магазин за мода

Сайтът е предназначен за модни къщи или магазини за дрехи, които желаят да предложат на своите клиенти възможности за онлайн пазаруване. Базиран е на системата WooCommerce.

11. Shopping Template

Да започнем с Вашия дизайн още сега.